Trykk Ctrl/Cmd-tasten og + eller - for å forstørre eller forminske nettsiden.
AAA   
 

Jakt

 

Jakt

Hildringen Aktivitetsgård disponerer 9000 mål.

Gården er sammenhengende og på en halvøy, her er du og jaktlaget helt alene og privat under hele jaktopholdet.

Tilgang til gården for man bare sjøveien.

Terrenget er kuppert og består av utmark, skog, myr, lyng og fjell.

Storviltjakt: Antall dyr vi selger er 1-3 dere for velge fra kvoten hvilken dyr dere vil jakte på. Gårdshuset og hytte på fjellet er inkludert i leie.

Småviltjakt: Skogsfugl, Li-rype, Fjell-rype, hare og rådyr har gode bestander på gården. Inkluderer:
Hytte på fjellet, jaktrett, fiskerett, båt med motor, bensin, ved, propan etc. Prisen gjelder for opp til fire jegere med opp til to hunder.

Det er mulig å leie all jakt. I utgangspunktet står alle jaktperioder, beskrevet nederst, fast. Dette pga arbeidet på gården, fordi jeg selv hjelper dere med diverse og terrenget blir minst mulig forstyret. Leier du all jakt da står det deg mer fritt å bestemme selv når du kommer og går. Elgjakt periode står fast fordi dette inkluderer gårdshuset.

Husvære

Gårdshuset (inkl. i elgjakt) er 90m2/180m2 2 etg. Inngang, stue, kjøkken, toalett, vaske/tørkerom med dusj, stor terrasse, baderom, stue, 4 soverom

Møbler og teknisk utstyr: God og praktisk standard. Kjøkkenbord med plass for 8 personer. Oppvaskmaskin og vaskemaskin. Stressless stoler, 2x sofa, salongbord og stoler. Innlagt vann/strøm. Vedkomfyr i kjøkken og stue i tillegg til varmepumpe. Kjøleskap med fryseboks. Dyner og puter for 8.

Diverse utstyr: Rikelig med service, bestikk, kopper og kar for 12 personer. Forbruksartikler som dopapir, stearinlys, vaskemidler, propan etc. er på plass

Beliggenhet: cirka 800 meter fra båthavn.

Adkomst: Båtskyss fra og til  Terråk er inkludert i leien.

Tilrettelegging: Det er opptil 8 oppredde senger ved ankomst. Gjestene tas i mot på terråkkaia, som vil skysse dere over til huset eller hytten, og vil gi dere informasjon om stedet og om jakt- og fiske mulighetene.

Guiding etc.: Fiske- og jaktguide, kokketjenester og turguide kan organiseres.

Avstander: Til Rørvik lufthavn: 93 km, Brønnøysund lufthavn: 64 km. Værnes flyplass: 290 km.

Nettdekning: Det er mobilinternett i huset fra Talkmore som dere får passordet til. I terrenget er det stort sett dekning.

 

Hytte, inkludert i alle jaktpakker.

   

Møbler og teknisk utstyr: Enkel og praktisk standard. Bord med plass for 4/6personer. Ikke innlagt vann/strøm. Vedkomfyr til oppvarming og tilberedning av mat. Madrasser for 4/6 personer.

Diverse utstyr: Service, bestikk, kopper og kar. Forbruksartikler som dopapir, stearinlys, vaskemidler, propan etc. er på plass

Jaktperioder:

Jaktform Periode
Harejakt 6.10-11.10
Elg 29.09-5.10
Rypejakt 10.09-16.09
Rådyr
Rådyrbukk 11.08-16.08
Orrfugl/Storfugl 18.09-25.09

Ta kontakt for en hyggelig jaktprat.